Bradovi Pittovi sa splnila nočná mora: Angelina má novú lásku

NETKY.SK • 16 Február 2017, 18:44 • 2 min
Bradovi Pittovi sa splnila nočná mora: Angelina má novú lásku

HOLLYWOOD - Americká herečka a režisérka Angelina Jolie, ktorá sa rozvádza so sex-symbolom Bradom Pittom, si už údajne našla náhradu.

slovakia

left justify in out

V Hollywoode sa šepká, že Angelina je opäť zamilovaná. Jej srdce mal dobyť herec a spevák Jared Leto, ktorého sa Brad už dávno obával.

 

img

Herec a spevák Jared Leto 

 

"Angelina myslela na Jareda už roky a bol to jediný muž, ktorého sa Brad obával. Angie mala voči nemu vždy slabosť a keď chcela Brada nahnevať alebo podráždiť, začala pred ním hovoriť o tom, aký je Jared neskutočne talentovaný a ako sa s ním skvele spolupracuje. Dokonca mu poza Bradov chrbát raz poslala aj scenár k filmu," povedal blízky zdroj pre HollywoodLife.com. 

 

Jared Leto sa mal Angeline ozvať krátko potom, ako v septembri podala žiadosť o rozvod. Odvtedy si vraj pravidelne telefonovali a niekoľkokráť boli aj na večery. 

 

"Vždy to medzi nimi iskrilo. Teraz, keď Angie prežíva ťažké časy, je jej Jared oporou a pomáha jej vysporiadať sa s problémami. Obaja sú nekonvenční. Myslím si, že Jared je pre ňu perfektný. Ak je Angie už pripravená na novú lásku," povedal blízky zdroj pre magazín Star, ktorý horúcu informáciu priniesol ako prvý. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies