Bracciali sa odvolá proti doživotnému dištancu

NETKY.SK • 9 August 2015, 15:31 • 2 min
Bracciali sa odvolá proti doživotnému dištancu

RÍM - Taliansky tenista Daniele Bracciali sa v pondelok 10. augusta odvolá proti doživotnému dištancu, ktorý naňho aj krajana Potita Staraceho uvalila národná federácia FIT za porušenie antikorupčných pravidiel.

slovakia

left justify in out

Spolu s právnymi zástupcami Albertom Amadiom a Filippom Coccom prostredníctvom rozsiahleho komuniké pre portál Live Tennis vysvetlil svoje dôvody na takúto obranu.


"S hrôzou som prijal verdikt federálneho tribunálu FIT, lebo ho považujem za totálne neférový a nespravodlivý. Ja ani Potito sme sa nepriznali k žiadnym nekalostiam v športovej či dokonca kriminálnej sfére. Verím, že napokon sa ukáže naša pravda a nevina. Už som inštruoval mojich advokátov, aby okamžite podnikli príslušné kroky. Dúfam, že všetko sa bude diať rýchlo a transparentne - nemám čo skrývať," skonštatoval Bracciali.


FIT rozhodla na základe vlastného vyšetrovania, ktoré nadviazalo na skúmanie prokuratúry v Cremone. Tá uzavrela záležitosť 23. marca a požiadala strešnú tenisovú organizáciu na Apeninskom polostrove o disciplinárne konanie. Tribunál FIT dospel k záveru, že obaja hráči "úmyselne ovplyvnili výsledky niekoľkých tenisových zápasov s cieľom ilegálneho profitu zo stávkovania".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies