Bokroš nominoval do Švédska, doma zostávajú štyria mladíci

NETKY.SK • 22 December 2013, 09:16 • 2 min
Bokroš nominoval do Švédska, doma zostávajú štyria mladíci

PIEŠŤANY - Do výberu lodivoda slovenskej hokejovej dvadsiatky sa na majstrovstvá sveta do Švédska nedostali štyria mladíci Dominik Rehák, Patrik Koyš, Kristián Horvát a Patrik Bačík.

slovakia

left justify in out

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov Ernest Bokroš po sobotňajšom prípravnom zápase v Piešťanoch (6:2) oznámil nomináciu na MS vo švédskom Malmö (27. 12. 2013 - 5. 1. 2014). Do výberu sa napokon nedostali štyria mladíci narodení v roku 1995 - Dominik Rehák, Patrik Koyš, Kristián Horvát a Patrik Bačík.

Slováci začnú účinkovanie na svetovom šampionáte v piatok 27. decembra o 15.00 súbojom proti rovesníkom Nemecka. Bokroš bude mať k dispozícii troch brankárov, osem obrancov a dvanásť útočníkov. "S chlapcami sme dlhodobo komunikovali, vedeli, kto má veľké či menšie predpoklady dostať sa do výberu pre MS. Zranenia obrali o záverečnú šancu brankára Maroša Mikoláša, obrancu Richarda Buriho a útočníka Rastislava Gašpara. Doma zostávajú štyria mladíci ročníka 1995 Dominik Rehák, Patrik Koyš, Kristián Horvát a Patrik Bačík," povedal Bokroš pre oficiálnu webovú stránku Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Po zápase v Piešťanoch družstvo odcestovalo do Bratislavy, kde absolvuje dnes predpoludním hodinový tréning. "Nominovaní hráči dostanú potom voľno, aby mohli stráviť aspoň jeden predvianočný večer s najbližšími. Zídeme sa v pondelok do 20. hodiny a v utorok 24. decembra letíme z viedenského letiska Schwechat do Kodane. odtiaľ sa presunieme autobusom do dejiska majstrovstiev sveta. Už na 13. hodinu máme naplánovaný prvý tréning v Malmö," dodal Bokroš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies