Bobista Tešovič chorý, miesto neho v zostave SR Nárovec

NETKY.SK • 22 Február 2014, 16:37 • 2 min
Bobista Tešovič chorý, miesto neho v zostave SR Nárovec

SOČI - Milan Jagnešák: "Včera večer sme museli pre chorobu Martina urobiť zmenu v zostave na olympijskú súťaž, štartovať bude Petr Nárovec"

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V zostave slovenskej reprezentácie prišlo na poslednú chvíľu k jednej zmene pred sobotňajšou súťažou v štvorboboch na XXII. zimných olympijských hrách v ruskom Soči. Martina Tešoviča nahradil Petr Nárovec, ktorý sa predstaví v olympijskej súťaži v areáli Sanki v Červenej Poľane (1. jazda o 17.30 h SEČ) spolu s pilotom Milanom Jagnešákom, Lukášom Kožienkom a Jurajom Mokrášom.

"Zdravotný stav nie je najlepší, ´chytil´ nás nejaký vírus. Tešovič a Mokráš mali teplotu. Včera večer sme museli pre chorobu Martina urobiť zmenu v zostave na olympijskú súťaž, štartovať bude Petr Nárovec. Martin je srdcom veľký bojovník, ale nevyhovujúci zdravotný stav ho posunul na miesto náhradníka. Klobúk dole, čo Tešovič urobil pre bobový šport," informoval agentúru SITA pilot slovenských posádok a zároveň šéf Slovenského zväzu bobistov (SZB) Milan Jagnešák.

Slováci sa zodpovedne pripravovali na súťaž v Soči. "Testovali sme štyri páry nožov. Azda sa rozhodneme pre najlepší variant do pretekov," doplnil M. Jagnešák. Nárovec reprezentoval Slovensko na ZOH 2010 vo Vancouveri, kde skončil s Milanom Jagnešákom v dvojboboch na 20. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies