Boateng si praje, aby Löw naďalej viedol nemeckú reprezentáciu

NETKY.SK • 20 Júl 2014, 13:10 • 2 min
Boateng si praje, aby Löw naďalej viedol nemeckú reprezentáciu

MNÍCHOV - Nemecký futbalista Jerome Boateng si praje, aby Joachim Löw ostal trénerom reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Nationalelf pod jeho vedením získalo na nedávno skončených MS v Brazílii titul svetových šampiónov, štvrtý vo svojej histórii. "Dúfam, že ostane našim trénerom," uviedol v rozhovore pre Die Welt 25-ročný obranca. "Má veľmi veľký podiel na úspechu tohto tímu. A nesmierne nás posunul dopredu. Všetko sa pritom zbehlo tak rýchlo.. Ešte som si ani spätne nestihol pozrieť naše zápasy. Chvíľku potrvá, kým to všetko okolo nás spracujeme."
      

Prezident zväzu Wolfgang Niersbach v sobotu vyhlásil, že nemá obavy z toho, že by tréner nasledoval kapitána Philippa Lahma, ktorý po konci MS ukončil reprezentačnú kariéru. Päťdesiatštyriročný Löw pred majstrovstvami sveta predĺžil svoju zmluvu až po európsky šampionát vo Francúzsku. "Najbližší medzištátny zápas bude 3. septembra proti Argentíne a je jasné, kto bude na lavičke," povedal Niersbach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies