Bližšie k finále v Bukurešti Atletico Madrid a Sporting Lisabon

NETKY.SK • 20 Apríl 2012, 07:04 • 2 min
Bližšie k finále v Bukurešti Atletico Madrid a Sporting Lisabon

Bližšie k finále v Bukurešti Atletico Madrid a Sporting Lisabon - Futbal Po prvých zápasoch semifinále Európskej ligy sú bližšie k finálovému stretnutiu, ktoré bude 9. mája hostiť Národný štadión v Bukurešti, futbalisti Atletica Madrid a Sportingu Lisabon

slovakia

left justify in out

img

Po prvých zápasoch semifinále Európskej ligy sú bližšie k finálovému stretnutiu, ktoré bude 9. mája hostiť Národný štadión v Bukurešti, futbalisti Atletica Madrid a Sportingu Lisabon.
      Atletico si na domácej pôde poradilo s rivalom zo španielskej ligy FC Valencia 4:2. Hostia odolávali iba v prvom polčase, keď na prvý Falcaov gól ešte odpovedal v nadstavenom čase Jonas. Hneď po prestávke ale vedenie Madridčanom vrátil Miranda, o päť minút neskôr zvýšil Adrian a veľmi dobrú pozíciu pred odvetou naznačil druhou presnou strelou kolumbijský kanonier domácich Falcao, ktorý tak vyrovnal doterajšieho streleckého rekordéra tejto sezóny EL Holanďana Klaasa Jana Huntelaara zo Schalke 04 so súčtom desiatich gólov. Domáci si ale znova neustrážili nadstavený čas a vďaka Costovmu gólu Valencia nebude v odvete úplne bez šance.
      Portugalský Sporting si do budúcotýždňovej odvety na baskuckú trávu v Bilbau odnesie iba tesný náskok po triumfe nad Athleticom 2:1. Aj jednogólový náskok však Lisabončania môžu považovať za úspech, keďže po góle Austrenexteho prehrávali 0:1 a až dvoma gólmi Insuu a Capela v rozpätí štyroch minút otočili duel.

      sumáre, Európska liga - semifinále, 1. zápasy:
      Atletico Madrid - FC Valencia 4:2 (1:1)
      Góly: 18. a 78. Falcao, 49. Miranda, 54. Adrian - 45.+3 Jonas, 90.+3 Costa    
      Sporting Lisabon - Athletic Bilbao 2:1 (0:0)
      Góly: 76. Insua, 80. Capel - 54. Aurtenexte

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies