Blake Lively a Ryan Reynolds sa zosobášili

NETKY.SK • 10 September 2012, 06:59 • 2 min
Blake Lively a Ryan Reynolds sa zosobášili

Blake Lively a Ryan Reynolds sa zosobášili - Celebrity Americká herečka Blake Lively sa vydala za kanadského herca Ryana Reynoldsa. Svadba sa uskutočnila v nedeľu večer na historickej plantáži v meste Mount Pleasant v Južnej Karolíne.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Blake Lively sa vydala za kanadského herca Ryana Reynoldsa. Svadba sa uskutočnila v nedeľu večer na historickej plantáži v meste Mount Pleasant v Južnej Karolíne. Po obrade sa konala slávnostná recepcia, na ktorej zaspievala Florence Welch z kapely Florence And The Machine. Tá je blízkou priateľkou 25-ročnej Lively. Pre magazín People to potvrdil nemenovaný zdroj. Hovorcovia novomanželov sa k tejto udalosti zatiaľ nevyjadrili.

Blake Lively, ktorá je známa predovšetkým ako Serena zo seriálu Gossip Girl (2007), začala s 35-ročným rodákom z Vancouveru chodiť vlani v októbri. Tento rok v júni si potom kúpili spoločný dom severne od New Yorku, kam sa nasťahovali. Pre herečku, ktorá v minulosti chodila napríklad s Leonardom DiCapriom alebo Pennom Badgleym, je to prvé manželstvo. Reynolds bol v rokoch 2008 až 2011 manželom herečky Scarlett Johansson. Okrem toho bol predtým zasnúbený so speváčkou Alanis Morissette. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies