Boris Kollár verejne sľúbil, že urobí všetko preto, aby zlepšil život na Slovensku

NETKY.SK • 8 December 2020, 19:43 • 2 min
Boris Kollár verejne sľúbil, že urobí všetko preto, aby zlepšil život na Slovensku

BRATISLAVA – Predseda parlamentu Boris Kollár chápe frustráciu ľudí v súčasnej vybičovanej situácii. Povedal, že do politiky nešiel robiť papalášizmus, ale zmeniť 20 ročný systém a vyčistiť túto krajinu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Ja nie som váš nepriateľ,“ povedal v úvode uverejneného videa na Facebooku Boris Kollár, ktorý aktuálne čelí obrovskej kritike pre škandál z Nemocnice sv. Michala, kde ako už viac krát vysvetlil, že sa o neho starali jeho najbližší, čím chcel odľahčiť vyťažený zdravotnícky personál.

 

Kollár chápe frustráciu ľudí

Ako uviedol, mnohí Slováci a Slovenky mu prajú skoré uzdravenie, tá druhá polovica mu však želá tie najhoršie veci. Neprajníkom však odkázal, že sa na nikoho z nich nehnevá, pričom chápe ich frustráciu spôsobenú koronakrízou.

 

„Ja chápem prečo ľudia takto reagujú. V spoločnosti je veľmi vybičovaná situácia, ľudia sú nešťastní a už to snáď narazilo na strop, čo samozrejme vyvolá takéto reakcie,“ povedal Kollár na margo nespravodlivého mediálneho a spoločenského lynču. Všetkým neprajníkom pripomenul, že on nespôsobil súčasnú pandémiu koronavírusu.

 

Mediálny ly

Kollár podotkol, že na Slovensku existujú viaceré politické strany, ktoré doviedli naše zdravotníctvo do súčasného poddimenzovaného stavu, čo je v boji proti pandémii obrovská slabina.

 

„Nemáme dostatok lôžok, dostatok kapacít, preto nám státisíce ľudí uteká do zahraničia,“ reagoval predseda NR SR na predchádzajúce vlády.

 

 

Kollár zdôraznil, že väčšina mienkotvorných médií v krajine vlastnia oligarchovia. Tí však za posledné mesiace plnia slovenské väznice, pričom tam pravdepodobne ostanú aj niekoľko rokov.

 

Povedal, že sú to práve tí, ktorí si želajú pád súčasnej vlády a aby sa vrátil „premaľovaný Smer-SD, ktorý sa dnes volá Hlas-SD“ a druhú polovicu médií, ktorej chýba v parlamente Progresívne Slovensko.

 

Odmieta papalášizmus  

Predseda parlamentu odmieta papalášizmus, ktorý mu je kladený za vinu, ako sám tvrdí, 30 rokov podniká, takže či už auto alebo čaj si dokáže zaplatiť. „Do politiky som nešiel kvôli týmto veciam, ale preto, aby sme zmenili systém, ktorý tu funguje 20 rokov,“ povedal Kollár s tým, že teraz si len našli nepriateľa.

 

img

 

Pripomenul, že aktuálna vláda urobila už množstvo opatrení pre obyčajných ľudí, v čom plánujú aj pokračovať. Od budúceho roka plánujú zaviesť exekučnú amnestiu či lieky zadarmo.

 

„Sú to témy, ktoré som sľúbil ľuďom a toto chcem urobiť,“ sľúbil Kollár. Pripustil, že situácia na Slovensku je veľmi ťažká najmä v súvislosti s koronavírusom, začo však nemôže žiadna vláda na svete.

 

Lepší život je prioritou

Zároveň ho mrzí, akým spôsobom funguje aktuálna vláda a spory sa neriešia za zatvorenými dverami. „Jeden provokuje, druhý si odkazuje cez médiá,“ uviedol Kollár a vyjadril nádej na lepšiu komunikáciu, aby sa tým nedemotivovala spoločnosť.

 

Na záver videa ešte raz povedal, že sa nehnevá na nikoho, kto ho atakuje nepríjemnými správami. Verejne sľúbil, že urobí všetko preto, aby sa život na Slovensku zlepšil.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies