Podľa Modriča môže byť Mbappe veľká hviezda, v PSG to však nebude

NETKY.SK • 15 Jún 2020, 18:36 • 2 min
Podľa Modriča môže byť Mbappe veľká hviezda, v PSG to však nebude

Líder francúzskej futbalovej reprezentácie Kylian Mbappe by mal podľa Luku Modriča z Realu Madrid opustiť káder Paríža St. Germain, aby mohol dosiahnuť svoj plný potenciál.

slovakia

left justify in out

Finalsti MS 2018 v Rusku 

Mbappeho protihráč z finálového duelu majstrovstiev sveta 2018 v Rusku vyslovil svoje presvedčenie v rozhovore pre La Gazzetta dello Sport, ktorý citoval aj server goal.com.

 

img

 

Ligue1 nie je na úrovni La Ligy 

Francúza by rád vo svojom drese videl predovšetkým Real Madrid, ktorý trénuje Mbappeho krajan Zinedine Zidane. "Mbappe má všetko pre to, aby dominoval futbalovej scéne. Lenže aby mohol ísť kvalitou hore, potrebuje hrať súťaž, v ktorej nedosiahne triumf tak ľahko," povedal Modrič.

 

img

 

Z Realu by už nechcel odísť

Víťaz Zlatej lopty za rok 2018 má už 35 rokov, no o utlmení svojej kariéry nerozmýšľa. "Som si istý, že dokážem hrať na vysokej úrovni ešte dva roky. Chcel by som svoju kariéry ukončiť v Reale, ale to závisí aj od klubu," prezradil svoje plány chorvátsky reprezentant.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Luka Modric (@lukamodric10),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies