Bernard Lama: PSG urobil pokrok, predtým som veľa nadával

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 08:15 • 2 min
Bernard Lama: PSG urobil pokrok, predtým som veľa nadával

PARÍŽ - Bývalý brankár francúzskej futbalovej reprezentácie Bernard Lama si myslí, že na mužstve Paríž St. Germain badať oproti minulým rokom viditeľný progres.

slovakia

left justify in out

"V tíme PSG môžeme pozorovať pokrok hlavne v domácej lige. V nedávnych rokoch som sa častokrát pri sledovaní ich zápasov nezdržal nadávok. Hlavne v minulej sezóne ma štvalo, že vždy, keď strelili gól, zakaždým poľavili," vyhlásil pre beIN Sports 50-ročný Lama, ktorý sa po skončení hráčskej kariére vrátil späť do Francúzskej Guyany, kde vyrastal.

 

"Mužstvo Laurenta Blanca pochopilo, že musí streliť čo najskôr tri góly a problém je vyriešený. Následne aj ich hra vyzerá inak, majú ju pod kontrolou, šetria sily. Vypláca sa im to v tejto sezóne. Súperi prichádzajú do Paríža so strachom, boja sa, aby nevyfasovali 3:0 alebo 4:0," doplnil Lama, účastník záverečných turnajov ME (1996 a 2000) a MS (1998). Toho stále prekvapuje, aký je obľúbený medzi parížskymi fanúšikmi.

 

"Veľmi sa tomu čudujem, pretože je to už dobrých 15 rokov, čo som naposledy hral za PSG a odišiel z Paríža. Akonáhle sa objavím v meste, veľa mladých ľudí ma zastavuje na ulici, ďakujú mi, blahoželajú alebo sa chcú so mnou odfotografovať. Je to pre mňa príjemné prekvapenie," skonštatoval Lama, ktorý si dres St. German obliekal v rokoch 1992 - 1997 a neskôr v období 1998 - 2000.

 

Lama odchytal v rámci kvalifikácie o postup na ME 1996 oba duely proti Slovensku, 7. septembra 1994 na bratislavskom Tehelnom poli (0:0) aj 26. apríla 1995 v Nantes (4:0) si udržal čisté konto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies