Benzema sa nesmie stretnúť s Valbuenom, rozhodla sudkyňa

NETKY.SK • 5 Január 2016, 12:28 • 2 min
Benzema sa nesmie stretnúť s Valbuenom, rozhodla sudkyňa

PARÍŽ - Vyšetrovacia sudkyňa Nathalie Boutardová zamietla žiadosť francúzskeho futbalistu Karima Benzemu o osobný rozhovor s jeho reprezentačným kolegom Mathieuom Valbuenom, na ktorého vydieraní sa údajne podieľal.

slovakia

left justify in out

Útočník Realu Madrid je v kauze predbežne obvinený a sudkyňa rozhodla, že nemá právo na stretnutie so stredopoliarom Olympique Lyon. Informoval o tom úrad prokuratúry vo Versailles.


Benzemovi právnici dúfali, že osobná schôdzka by uvoľnila napäté vzťahy medzi futbalistami, ktoré sa rapídne zhoršili po prevalení kauzy okolo vydierania spojeného s Valbuenovou nahrávkou so sexuálnym obsahom. Vyšetrovanie nasvedčuje tomu, že Benzemu oslovil kamarát z detstva Karim Zenati, aby poslúžil ako prostredník a presvedčil Valbuenu rokovať priamo s vydieračmi. Obvinený trvá na tom, že sa stal obeťou nepochopenia situácie zo strany žalujúceho. Napriek tomu má až do vyriešenia prípadu zákaz reprezentovať. Francúzsko bude od 10. júna hostiť európsky šampionát.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies