Ben Cristovao má na konte ďalšiu zahraničnú kolaboráciu. Letný tanečný hit Brighter Day vydáva spolu s vychádzajúcou poľskou hviezdou

NETKY.SK • 22 Júl 2023, 15:00 • 2 min
Ben Cristovao má na konte ďalšiu zahraničnú kolaboráciu. Letný tanečný hit Brighter Day vydáva spolu s vychádzajúcou poľskou hviezdou

Ben Cristovao prichádza s ďalším silným songom pre zahraničný trh.

slovakia

left justify in out

Spevák nadväzuje na úspešný minuloročný release skladby „Future Champs" poľským producentom Tribbs. Aktuálny singel „Brighter Day“ vznikol v spolupráci s poľskou speváčkou Sarou James.

 

„Brighter Day“ je song plný pozitívnej nálady a sviežeho soundu. Jeho potenciál stať sa veľkým letným hitom je jasný. Skladba vznikla v priebehu štúdiovej session s nemeckou producentskou dvojkou FriendsFromCollege. Do skladby okrem Bena prizvali aj vychádzajúcu poľskú popovú hviezdu Saru James. Tá sa v roku 2022 zúčastnila America’s Got Talent a úspešne sa dostala až do finále. „Sara má neuveriteľnú charizmu. Je to výnimočný talent, ktorý sa objaví raz za 50 rokov. Dala songu presne to, čo potreboval. Som veľmi rád, že naša spolupráca dopadla takto skvelo,“ nešetril chválou Ben Cristovao.
 

Videoklip sa natáčal začiatkom júla v Prahe pod vedením režiséra Nicholasa Sandu a produkcie SeeYa & Championship Music. Najskôr spoznáte lokácie Holešovickej tržnice, pre interiérové zábery štáb zamieril do nekonvenčného divadla X10. Príbeh klipu vás vezme na ozajstnú letnú párty, ktorá je plná pestrých farieb a bezstarostných úsmevov od ucha k uchu. Tu proste nesmiete chýbať.

Úspech predošlej zahraničnej skladby „Future Champ“ potvrdzuje aktuálne silné rotácie v rámci poľských rádií aj pol roka po vydaní singlu. Tento song zároveň predstavil Ben Cristovao s producentom DJ Tribbsom naživo v júni. A to v rámci jeho setu na slávnostnom zahájení Európskych hier v Krakove, ktorého sa na obrom športovom štadióne zúčastnilo 30 000 návštevníkov.

Ben Cristovao sa tento rok v novembri po tretíkrát vráti do pražskej O2 arény. Dá sa čakať, že aj do tretice bude jeho show vypredaná. Na nejaký čas má ísť o jeho posledný koncert v tejto hale.

  

Sara James, celým menom Sara Zofia Egwu-James, je 15-ročná speváčka a pesničkárka pochádzajúca zo susedného Poľska. Vyhrala štvrtú sériu poľskej talentovej súťaže The Voice Kids a reprezentovala svoju krajinu na súťaži Junior Eurovision Song Contest 2021, na ktorej sa kvalifikovala až do finálového kola. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Universal Music, Foto: Pavla Hartmanová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies