Ben Arfa na odchode z Nice

NETKY.SK • 3 Február 2015, 12:05 • 2 min
Ben Arfa na odchode z Nice

PARÍŽ - Francúzsky futbalista Hatem Ben Arfa je na odchode z tímu OGC Nice a hľadá si nový angažmán. Vedenie francúzskej Ligue 1 minulý týždeň zakázalo Ben Arfovi dohrať sezónu v Nice, keďže v aktuálnej sezóne už pôsobil v anglických kluboch Newcastle United a Hull City.

slovakia

left justify in out

Podľa pravidiel Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) môže hráč počas jednej sezóny nastúpiť maximálne v troch kluboch. Ben Arfa začal sezónu v Newcastli, kde sa po zranení rozohrával v tíme hráčov do 21 rokov. Za "juniorku" odohral aj niekoľko súťažných zápasov, potom nastupoval v A-tíme a napokon odišiel na hosťovanie do Hullu.

 

Celý tento proces vedenie Ligue 1 klasifikovalo ako naplnenie kvóty a Ben Arfovi odmietlo vydať registráciu na pôsobenie v súťaži. "Jeho pôsobenie v Nice sa zajtra skončí. Ešte nie je jasné, kde bude jeho kariéra pokračovať," uviedol pre agentúru Reuters hráčov agent Jean-Jacques Bertrand.

 

V reprezentácii Francúzska odohral 27-ročný Ben Arfa 13 duelov s bilanciou dva góly.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies