Belgický kouč Wilmots prezradil päticu, ktorá má istotu nominácie

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 17:03 • 2 min
Belgický kouč Wilmots prezradil päticu, ktorá má istotu nominácie

BRUSEL - Tréner belgickej futbalovej reprezentácie Marc Wilmots prezradil mená pätice hráčov, ktorí majú istotu nominácie na blížiace sa MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Okrem kapitána Vincenta Kompanyho a mladej hviezdy FC Chelsea Edena Hazarda sú nimi aj brankár Atletica Madrid Thibaut Courtois a stredopoliari Axel Witsel (Zenit Petrohrad) a Kevin De Bruyne (VfL Wolfsburg).
     

Wilmots, ktorý oznámi konečnú podobu nominácie 2. júna, sa zároveň zastal Marouane Fellainiho. Defenzívny stredopoliar Manchestru United po prestupe z Evertonu predvádzal na Old Trafford podpriemerné výkony a niekoľkokrát sa nedostal ani do zostavy.
     

"Nerozumiem, prečo ho Manchester United kúpil, keď ho potom tréneri stavali na zlej pozícii. Na majstrovstvách sveta bude mať šancu napraviť si chuť po nevydarenej sezóne," povedal v rozhovore pre denník Het Laatste Nieuws Wilmots, ktorý tak naznačil, že predbežne počíta aj s Fellainim.
     

Belgicko, ktoré sa predstaví na svetovom šampionáte po 12-ročnej pauze, si v základnej H-skupine zmeria sily s Alžírskom, Ruskom a Kórejskou republikou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies