Barcelona prehrala trikrát po sebe po 11 rokoch

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 11:53 • 2 min
Barcelona prehrala trikrát po sebe po 11 rokoch

BARCELONA - Každé zakopnutie futbalového veľkoklubu rangu španielskeho FC Barcelona akoby sa počítalo dvojnásobne. Katalánci aktuálne ťahajú sériu "iba" troch prehier, ale hrozí im už sezóna bez zisku vážnej trofeje.

slovakia

left justify in out

Zverenci Gerarda Martina v minulotýždňovej stredajšej štvrťfinálovej odvete nestačili v Lige majstrov na Atlético Madrid (0:1) a rozlúčili sa so súťažou, v sobotňajšom 33. kole domácej Primera División rovnakým pomerom dostali frčku do nosa na trávniku zachraňujúcej sa Granady, na ktorú potom nadviazal omnoho tvrdší úder v stredu vo finále národného pohára Copa del Rey. Messi a spol. na štadióne Mestalla vo Valencii podľahli arcirivalovi Realu Madrid 1:2.

 

Ako informuje ESPN FC, od roku 2003 je to prvý raz, čo Barcelona vo všetkých súťažiach prehrala trikrát za sebou. Španielske médiá už živo špekulujú o Martinovom nástupcovi, skloňujú sa mená Nemca Jürgena Kloppa či iného Argentíčana Diega Simeoneho. "Bolo to náročných sedem dní, ale nemám pocit, že na základe jedného zápasu alebo týždňa sa moja pozícia otrasie," nepanikári Martino, ktorý má zmluvu aj na nasledujúci ročník. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies