Barca a Atlético opäť proti sebe, tentoraz v Copa del Rey

NETKY.SK • 20 Január 2015, 13:52 • 2 min
Barca a Atlético opäť proti sebe, tentoraz v Copa del Rey

BARCELONA - Španielske futbalové kluby FC Barcelona a Atlético Madrid na seba v krátkom čase opäť narazia, tentoraz v stredajšom prvom stretnutí štvrťfinále Kráľovského pohára Copa del Rey.

slovakia

left justify in out

Hostiteľom budú Katalánci, ktorým sa budú chcieť Madridčania revanšovať za prehru 1:3 na Camp Nou v zápase najvyššej španielskej súťaže 11. januára. Strelecky sa vtedy presadil kompletný útočný trojlístok "blaugranas": Neymar, Luis Suárez aj Lionel Messi. Za hostí priebežne znížil Mario Mandžukič z pokutového kopu.

 

Atlético však určite do ďalšieho súboja s katalánskym gigantom nepôjde s malou dušičkou. "Los Colchoneros" v osemfinále Kráľovského pohára vyradili mestského rivala Real. "Bude to intenzívne a vyrovnané meranie síl. Atlético je náročný súper, musíme predviesť najlepší výkon bez chýb," vyhlásil stredopoliar FC Barcelona Andrés Iniesta. 

 

V drese Atlética sa objavila staronová ofenzívna hrozba. Fernando Torres po návrate do materského klubu dvoma gólmi pomohol k spomenutej eliminácii Realu. Trénerovi Diegovi Simeonemu poskytuje 30-ročný zakončovateľ zaujímavé útočné možnosti spoločne s Mandžukičom a Antoineom Griezmannom. "Po Reale a Barcelone je tretím najsilnejším tímom Atlético. Viackrát ukázalo, že ich dokáže zdolať. Sme nepríjemný súper," povedal Fernando Torres.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies