Balotelli sa dostal do slovnej potýčky v televíznom štúdiu

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 08:25 • 2 min
Balotelli sa dostal do slovnej potýčky v televíznom štúdiu

RÍM - Taliansky futbalista Mario Balotelli z AC Miláno je unavený z kritiky na jeho hru a odpovedá na ňu veľmi podráždene.

slovakia

left justify in out

V piatok večer sa po prehre červeno-čiernych v ligovom zápase v Ríme s AS 0:2 dostal do slovnej potýčky s jedným z hostí v štúdiu televíznej spoločnosti Sky Italia. "Keď Miláno vyhráva, Mario je skvelý. Keď Miláno prehráva, Mario je zlý," skonštatoval v reakcii na otázku o jeho hre Balotelli.

 

Jeden z hostí futbalistu kritizoval, že sa hráč na ihrisku nepohybuje dostatočne a často iba chodí. "Neviete nič o futbale. Verte mi," zareagoval zakončovateľ AC Miláno. Balotelli v piatkovom zápase odišiel z ihriska v 69. min, dovtedy ho príliš na trávniku nebolo vidieť. "Nerozumiem môjmu striedaniu," skonštatoval. 

Mario Balotelli odohral v tejto sezóne za AC Miláno v rôznych súťažiach 37 stretnutí a dal v nich osemnásť gólov. V lige sa pri 26 štartoch presadil štrnásťkrát. Dvadsaťtriročný rodák z Palerma je kontroverznou postavou súčasného talianskeho futbalu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies