Baláž odchádza zo Zvolena, upísal sa Litvínovu

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 06:55 • 2 min
Baláž odchádza zo Zvolena, upísal sa Litvínovu

Baláž odchádza zo Zvolena, upísal sa Litvínovu - Hokej Hokejista Vladislav Baláž mení po troch sezónach strávených v HKm Zvolen pôsobisko. Zo slovenskej najvyššej súťaže sa sťahuje do českej, kde bude obliekať dres HC Verva Litvínov.

slovakia

left justify in out

img

Hokejista Vladislav Baláž mení po troch sezónach strávených v HKm Zvolen pôsobisko. Zo slovenskej najvyššej súťaže sa "sťahuje" do českej, kde bude obliekať dres HC Verva Litvínov.
      "Zatiaľ na rok, klub si v prípade záujmu môže na mňa uplatniť dve opcie," vyjadril sa pre TASR prešovský odchovanec. V prípade 28-ročného ľavého krídelníka pôjde o premiérovú sezónu za riekou Moravou. V doterajšej kariére obliekal, okrem prešovského aj dresy Sherbrooke Castors a Lewiston Maineiacs (QMJHL), Trenčína, Žiliny, Považskej Bystrice a na krátky čas si "odskočil" aj do poľského Sanoku.
      Na konte má aj účasť na majstrovstvách sveta dvadsaťročných v ročníku 2004/2005. V Litvínove, ktorý sa vlani na poslednú chvíľu vyhol baráži o udržanie sa v extralige, bude Baláž hrávať pod vedením trénerskej dvojice Vladimír Jeřábek, Petr Rosol.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies