Bakoš sa neobáva umelej trávy vo Vilniuse: "Zvykneme si na to"

NETKY.SK • 4 September 2012, 06:59 • 2 min
Bakoš sa neobáva umelej trávy vo Vilniuse: "Zvykneme si na to"

Bakoš sa neobáva umelej trávy vo Vilniuse: "Zvykneme si na to"

slovakia

left justify in out

imgSlovenský futbalový útočník Marek Bakoš hral na umelej tráve naposledy pred tromi rokmi v Rusku. Kanonier Viktorie Plzeň však tvrdí, že pre reprezentačný tím by to v kvalifikačnej ouvertúre proti Litve vo Vilniuse (7. septembra o 20.15) nemal byť žiaden veľký hendikep.
      "Myslím si, že jeden zápas sa dá v pohode zvládnuť. Všetci hráme v európskych ligách na normálnych ihriskách, no verím, že po jednom, dvoch či troch tréningoch si na umelú trávu zvykneme. Potom to už nebudeme vnímať tak, že to nie je klasický terén," povedal Bakoš.
      Litvu vníma ako súpera, ktorý môže prekvapiť. "Vo futbale je to už dnes tak, že si nemôžete byť dopredu istý žiadnym víťazstvom. Litovčania nás môžu preveriť, potrápiť i zdolať. Musíme si dať na nich dobrý pozor, vydať zo seba sto percent a nadviazať na kvalitný výkon z poslednej polhodiny duelu v dánskom Odense."
      Slováci v druhom polčase po pekných akciách strelili účastníkovi EURO 2012 tri góly. "Ja som vtedy už nebol na ihrisku, no chalani hrali veľmi dobre a otočili nepriaznivý vývoj. Verím, že keď v Litve premeníme prvú alebo druhú šancu, zápas dopadne pre nás dobre. Vstup do kvalifikácie je vždy veľmi dôležitý a ideálne by bolo samozrejme získať všetky tri body."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies