Bach pochválil Putina za jeho prínos pre Soči

NETKY.SK • 23 Február 2014, 15:21 • 2 min
Bach pochválil Putina za jeho prínos pre Soči

SOČI - "Usporiadateľská krajina, vrátane politického vedenia, by mala čerpať z úspešného podujatia," povedal prezident MOV.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Prezident Medzinárodného olympijského výboru (MOV) Thomas Bach tvrdí, že aj ruský prezident Vladimir Putin si zaslúži pochvalu za zimné olympijské hry v Soči. "Usporiadateľská krajina, vrátane politického vedenia, by mala čerpať z úspešného podujatia," povedal Bach v nedeľu na tlačovej konferencii. "Nielen pán Putin, ale celá ruská vláda zohrala významnú úlohu v príprave ZOH. Bez ich úsilia by sme nemohli hovoriť o Soči ako o úspechu. Nespomínam si na žiadny čin prezidenta Putina, ktorý by nebol v súlade s olympijským duchom," citoval prezidenta MOV spravodajský systém podujatia.

Zimné olympijské hry 2014 sa tešia chvále zo strany športovcov i funkcionárov. "Ani jeden účastník sa nesťažoval. Páčili sa im športoviská, olympijské dediny a ich vzájomná blízkosť," povedal Bach a zároveň potvrdil, že v Soči sa predstavil pre ZOH rekordný počet športovcov (2876) aj krajín (88).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies