Úrad preveruje modely Ford Fusion, u ktorých sa uvoľňuje volant

NETKY.SK • 27 Október 2017, 16:27 • 2 min
Úrad preveruje modely Ford Fusion, u ktorých sa uvoľňuje volant

DETROIT - Americké úrady vyšetrujú sťažnosti motoristov na technickú poruchu, pri ktorej dochádza k uvoľneniu volantu v modeli Ford Fusion.

slovakia

left justify in out

Istý vodič zo štátu Georgia informoval Národný úrad pre bezpečnosť premávky (NHTSA), že 23. septembra pri odbočovaní na čerpaciu stanicu sa mu na vozidle Ford Fusion modelový ročník 2015 uvoľnil volant.

 

Ford zvolá do servisov 1,3 milióna áut pre problémy s dverami

 

Úrad po prijatí ďalších dvoch sťažností otvoril vyšetrovanie, ktoré pokrýva približne 841.000 vozidiel modelových ročníkov 2014 až 2016. Vyšetrovatelia chcú určiť frekvenciu výskytu tohto problému, presný počet dotknutých vozidiel a zhodnotí bezpečnostné riziká. NHTSA ani Ford zatiaľ nezvolávajú žiadne vozidlá.

 

Dvaja ďalší motoristi uviedli, že zabezpečovací čap na stĺpiku riadenia sa počas jazdy uvoľnil a v servise ho museli dotiahnuť. NHTSA zatiaľ neeviduje žiadnu nehodu alebo zranenia.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies