Australian Open: Šarapovová si pred finále nezájde do baru

NETKY.SK • 29 Január 2015, 16:40 • 2 min
Australian Open: Šarapovová si pred finále nezájde do baru

MELBOURNE - Ruská tenistka Maria Šarapovová sa pred sobotňajším stretnutím s Američankou Serenou Williamsovou vo finále grandslamových Australian Open v Melbourne neodreaguje pri poháriku.

slovakia

left justify in out

"Či budem sedieť v bare?!" neveriacky sa spýtala miestna šampiónka zo sezóny 2008 Šarapovová na tlačovej besede po svojom štvrtkovom semifinálovom víťazstve 6:3, 6:2 nad krajankou Jekaterinou Makarovovou, keď zle porozumela otázke z pléna. V angličtine znie použité slovo kúpeľňa takmer rovnako ako bar. Prepis priniesol web turnaja. 

 

"Záleží na tom, ako sa práve cítim," pustila sa držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová do popisovania svojich zvyklostí po tom, ako sa - za smiechu prítomných - všetko vysvetlilo. "Nedávam si kúpeľ. Nepočúvam hudbu. Nič z toho. Väčšinou trávim čas s mojím tímom, nehovoríme však len o zápase." Na doplňujúcu otázku, či sa jej nadchádzajúca úloha vkráda do spánku, dvojka renkingu vyhlásila: "Našťastie, o tenise sa mi nesníva nejako často."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies