Atomic Kitten pripravujú nový album

NETKY.SK • 16 November 2014, 11:25 • 2 min
Atomic Kitten pripravujú nový album

LONDÝN - Britská skupina Atomic Kitten pripravuje nový album.

slovakia

left justify in out

Štúdiovka by mala vyjsť na budúci rok a dievčenské trio by ju rado predstavilo aj na turné. Informácie potvrdila v rozhovore pre britský denník The Sun členka zoskupenia Kerry Katona. "Atomic Kitten pracujú na novom albume. Nie som si istá, či to môžem povedať, ale je to tak. Plánujeme tiež celosvetové turné. Novinka by mala vyjsť na budúci rok," uviedla 34-ročná interpretka.

 

Atomic Kitten vznikli v roku 1998 v Liverpoole. V súčasnosti formáciu tvoria spomínaná Kerry Katona, Liz McClarnon a Natasha Hamilton. Medzi najznámejšie hity Atomic Kitten patria Whole Again, Eternal Flame či The Tide Is High (Get the Feeling). Na konte majú tri štúdiové albumy - Right Now (2000), Feels So Good (2002) a Ladies Night (2003). Prvé dve spomínané nahrávky dobyli britský albumový rebríček a tretia obsadila v tejto hitparáde 5. miesto. V roku 2004 si Atomic Kitten dali pauzu a po ôsmich rokoch sa znovu dali dokopy, no doteraz nevydali žiaden nový album. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies