Atletico Madrid po triumfe v Seville predbehlo Real, Koke tlmí optimizmus

NETKY.SK • 23 November 2015, 10:26 • 2 min
Atletico Madrid po triumfe v Seville predbehlo Real, Koke tlmí optimizmus

MADRID - Futbalisti Atletica Madrid v tabuľke španielskej La Ligy predbehli svojho mestského rivala. Po triumfe 1:0 na pôde Betisu Sevilla sa vyšvihli na druhé miesto o dva body pred Real, ktorý utŕžil na Santiago Bernabeu od Barcelony debakel 0:4. Katalánci majú pred Atleticom štvorbodový náskok.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Diega Simeoneho rozhodli o triumfe v metropole Andalúzie už v úvode zápasu, keď sa presadil Koke. Brankár Antonio Adan iba vyrazil strelu Fernanda Torresa a pre španielskeho reprezentačného stredopoliara už nebolo problémom dopraviť loptu do siete. Hostia mohli vyhrať aj vyšším rozdielom, Francúz Antoine Griezmann však iba opečiatkoval žrď.

 

"Naše víťazstvo mohlo byť oveľa jednoznačnejšie, nevyužili sme však množstvo šancí. Dôležité je, že sme zabodovali naplno. Vedeli sme, že nás čaká náročný zápas, po rýchlom góle sa nám dýchalo ľahšie. V tabuľke sme druhí pred Realom Madrid, no neprikladáme tomu až taký veľký význam. Súťaž je dlhá a pre nás je prioritou skončiť v prvej trojke, aby sme si zabezpečili priamu účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov," citovala slová Kokeho agentúra Reuters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies