Atletico Madrid a Fiorentina chcú získať Buraka Yilmaza

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 11:36 • 2 min
Atletico Madrid a Fiorentina chcú získať Buraka Yilmaza

ANKARA - Talianske a španielske futbalové kluby zvýšili úsilie zabezpečiť si služby najlepšieho strelca dvoch posledných sezón tureckej ligy Buraka Yilmaza z Galatasarayu Istanbul.

slovakia

left justify in out

O dvadsaťsedemročného kanoniera prejavili záujem najmä Atletico Madrid, ktoré pravdepodobne opustí kolumbijský ostrostrelec Radamel Falcao, a talianska Fiorentina, no i ďalšie kluby z južanských krajín. V hre je údajne aj aktuálny šampión Európskej ligy Chelsea Londýn.

Ako informujú viaceré turecké médiá, Galatasaray odmietol prvú ponuku Fiorentiny na 12 miliónov eur a tak zástupcovia florentského klubu v utorok osobne navštívili krajinu polmesiaca, aby rokovali o prestupe. Atletico malo medzitým ponúknuť 15 miliónov a Yilmazovi sľúbilo trojročnú zmluvu na minimálne tri milióny eur.

Burak Yilmaz patrí medzi najlepších hráčov posledných ročníkov tureckej súťaže. V uplynulej sezóne nastrieľal v drese Galatasarayu Istanbul 24 gólov v 30 dueloch ligy. Aj rok predtým získal cenu pre najlepšieho strelca súťaže, keď ešte v drese Trabzonsporu zaznamenal 33 gólov. Okrem toho pôsobil aj v dresoch Fenerbahce Istanbul, Besiktasu, Manisasporu či Antalyasporu. Na konte má aj 25 reprezentačných štartov, v ktorých strelil osem gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies