AS Trenčín postúpil s prehľadom do 4. kola Slovnaft Cupu, Halgoš sa blysol dvomi gólmi

NETKY.SK • 22 September 2016, 13:13 • 2 min
AS Trenčín postúpil s prehľadom do 4. kola Slovnaft Cupu, Halgoš sa blysol dvomi gólmi

PÚCHOV - Futbalisti AS Trenčín ako obhajcovia prvenstva nechýbajú v šestnásťfinálovom 4. kole slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Trenčania zvíťazili 3:0 na pôde treťoligového MŠK Púchov v stredajšom zápase 3. kola národného pohára. Dvoma gólmi - prvým a posledným - sa v považskom derby blysol 18-ročný stredopoliar Filip Halgoš, ktorý nastúpil premiérovo v základnej zostave AS Trenčín. Ďalší presný zásah favorita pridal Nigérijčan Samuel Kalu.

"Sú to úžasné pocity, rozhodnúť zápas pri prvom štarte v základe. Tréner nás, stredopoliarov, povzbudzuje, aby sme sa pokúšali o streľbu. Mne to dnes dvakrát vyšlo, čo ma veľmi teší. Trénerovi som za šancu veľmi vďačný a budem na sebe ďalej pracovať, aby som sa v zostave objavoval častejšie," povedal Halgoš pre portál fortunaliga.sk a na margo finančného príspevku do tímovej pokladnice s úsmevom dodal: "Chalani vraveli, že už to mám spočítané. Pokladník Aldo Baéz už určite pripravuje sumu, ktorú zaplatím." Kapitán Púchova Michal Riška vyhlásil: "Výsledok je pre nás trochu krutý. V prvom polčase sme mali zopár šancí, pričom práve slabá efektivita v koncovke nás už dlhšie ubíja. Trenčín ukázal kvalitu, dostal sa do šancí a dal góly."

Trenčania si v budúcotýždňovom šestnásťfinálovom 4. kole zmerajú sily s hráčmi treťoligového MŠK Thermál Veľký Meder. Pre osemfinále prichádza pre AS do úvahy MFK Ružomberok, vo štvrťfinále dokonca repríza ostatného finále - duel proti ŠK Slovan Bratislava.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies