Arsenal je na čele tabuľky, tréner Wenger srší spokojnosťou

NETKY.SK • 25 Október 2015, 12:26 • 2 min
Arsenal je na čele tabuľky, tréner Wenger srší spokojnosťou

LONDÝN - Anglický futbalový klub Arsenal Londýn strávi minimálne jeden deň na čele tabuľky najvyššej súťaže a tréner Arsene Wenger srší spokojnosťou.

slovakia

left justify in out

"Bol to perfektný víkend. Musíme si však udržať koncentráciu, súdržnosť a pokoru," cituje slová kouča po sobotňajšom víťazstve nad Evertonom 2:1 webový portál britskej televízie BBC. "Keď vyhráte taký veľký zápas ako v utorok, svedčí to o mentalite tímu. Som naň hrdý," dodal Wenger poukazujúc na plný bodový zásah v Lige majstrov s Bayernom Mníchov.

 

Šesťdesiatšesťročný Francúz nešetril slovami chvály na adresu nemeckého stredopoliara Mesuta Özila, ktorý bol jedným z hlavných ťahúňov mužstva: "Je to prvotriedny hráč. Radšej by som ho znovu a znovu videl, ako o ňom hovoril. Ak radi sledujete futbal, radi sledujete Özila. Svoj talent dal do služieb tímu a všetkým čo robí, chce tímu pomôcť."

 

Pochvala sa tiež ušla brankárovi Petrovi Čechovi. "Za stavu 2:1 sme trošku znervózneli. Nevedeli sme streliť tretí gól a Everton mal šance. V závere nás podržal Petr Čech a to nám zachránilo body," povedal Wenger.

Na čelo tabuľky sa však už v nedeľu môže vráti Manchester City, pokiaľ neprehrá na štadióne Old Trafford v derby proti United.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies