Argentínčania chcú zotrvanie Sabellu

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 15:00 • 2 min
Argentínčania chcú zotrvanie Sabellu

BUENOS AIRES - Vedenie Argentínskej futbalovej asociácie (AFA) sa chce pokúsiť presvedčiť trénera reprezentácie Alejandra Sabellu, aby prehodnotil svoje rozhodnutie a zotrval pri tíme minimálne do juhoamerického šampionátu 2015.

slovakia

left justify in out

Sabella už dávnejšie naznačil, že po majstrovstvách sveta skončí vo svojej funkcii. "Odísť na vrchole je vždy pozitívne. Verím, že odovzdal národnému tímu všetko a teraz je čas prenechať miesto inému človeku. Sabella odchádza, nech sa stane čokoľvek. Či získa trofej alebo nie, cyklus je na konci," povedal ešte pred finále Sabellov agent Eugenio López pre argentínske rádio FM Delta.

 

Sabella trénuje Argentínčanov od roku 2011, predtým pôsobil dva roky v Estudiantes. V doterajších 41 stretnutiach na lavičke reprezentácie prehral len päťkrát. "AFA by chcela pokračovať v spolupráci s trénerom minimálne do Copa América 2015," napísal denník La Nacional. Prvé rozhovory by sa mali uskutočniť už na budúci týždeň. Predstavitelia AFA zatiaľ tieto informácie nekomentovali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies