Aktualizované V pobočkách SLSP polícia nenašla žiadnu bombu

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 10:23 • 2 min
Aktualizované V pobočkách SLSP polícia nenašla žiadnu bombu

BRATISLAVA - V žiadnej z bratislavských pobočiek Slovenskej sporiteľne (SLSP) sa nenachádza bomba. Zistili to policajti, ktorí preverovali anonymné oznámenie o jej umiestnení.

slovakia

left justify in out

"Doposiaľ neznáma osoba oznámila v pondelok 9. apríla krátko po ôsmej hodine ráno na linku 112 v Čadci,  že v konkrétnej bankovej inštitúcii je bomba. Počas telefonátu však neuviedla, v ktorej pobočke. Polícia ihneď po prijatí oznámenia vykonala všetky potrebné úkony a opatrenia za účelom ochrany života a zdravia. Policajti aj za pomoci služobných psov vykonali pyrotechnické prehliadky objektov, ktoré boli o 12.00 h v Trnavskom kraji ukončené s negatívnym výsledkom.  Vyšetrovaním prípadu sa zaoberá polícia v Žilinskom kraji," povedala pre Netky.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

 

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková informovala TASR: "Ihneď po prijatí oznámenia boli zo strany polície vykonané všetky potrebné úkony, ktorých cieľom bolo preveriť pravdivosť uvedeného oznámenia. Bezpečnostné pyrotechnické prehliadky priestorov boli ukončené v čase o 11.50 h s negatívnym výsledkom," povedala Slamková.

 

Anonym v pondelok dopoludnia nahlásil bombu v nešpecifikovanej pobočke SLSP. TASR to potvrdila jej hovorkyňa Marta Cesnaková. Polícia podľa jej informácií prehľadáva všetky pobočky vrátane budovy ústredia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies