Angličan Tuilagi napadol policajta, nezahrá si na MS

NETKY.SK • 16 Máj 2015, 08:06 • 2 min
Angličan Tuilagi napadol policajta, nezahrá si na MS

LONDÝN - Angličan Manu Tuilagi nepomôže svojim reprezentačným spoluhráčom na tohtoročných domácich majstrovstvách sveta v ragby. Dvadsaťtriročného rodáka z oceánskeho štátu Samoa usvedčili z útoku na policajta.

slovakia

left justify in out

Britské médiá tvrdia, že incident sa odohral 26. apríla. Tréner Anglicka Stuart Lancaster avizoval, že pre tento prehrešok nebude Tuilagi do národného tímu nominovaný až do januára 2016. Svetový šampionát potrvá od 18. septembra do 31. októbra 2015.


"Veľmi to ľutujem a v plnej miere akceptujem verdikt súdu. Stuart mi prejavil podporu a chápem aj jeho sankcie. Viem, že ako reprezentant Anglicka by som mal ísť príkladom. Mrzí ma, že moje správanie sklamalo mnoho ľudí. Dúfam, že v budúcnosti to napravím," kajal sa na klubovej úrovni hráč Leicesteru Tigers, ktorý navyše zaplatí odškodné vo výške 6205 libier.


"Na správanie anglických ragbistov sú kladené tie najprísnejšie kritériá, na ihrisku i mimo neho. Veď ide o ambasádorov tohto odvetvia. Manu si uvedomuje vážnosť svojich činov aj ich vplyv na klub, krajinu a ragby," povedal Stuart Lancaster.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies