Americký hudobník Dave Grohl vystúpil na koncerte Prophets of Rage

NETKY.SK • 25 August 2016, 16:19 • 2 min
Americký hudobník Dave Grohl vystúpil na koncerte Prophets of Rage

BRATISLAVA - Americký hudobník Dave Grohl vystúpil na koncerte kapely Prophets of Rage, ktorý sa konal v stredu v kanadskom Toronte.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný líder skupiny Foo Fighters a zároveň niekdajší bubeník už nefungujúcej kapely Nirvana zahral spolu s Prophets of Rage coververziu hitu Kick Out The Jams legendárnej formácie MC5 z roku 1969.


Formácia Prophets of Rage vznikla tento rok a tvoria ju gitarista Tom Morello, basgitarista Tim Commerford a bubeník Brad Wilk z kapely Rage Against the Machine, Chuck D a DJ Lord z formácie Public Enemy a B-Real zo skupiny Cypress Hill.

 

Prophets of Rage plánujú vydať 26. augusta debutové EP The Party's Over, ktoré bude obsahovať dovedna päť skladieb. Z nich už ponúkli prvý singel Prophets of Rage a pieseň No Sleep Til Cleveland. Kapela je v súčasnosti na koncertnej šnúre Make America Rage Again.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies