Americký futbalista Sharper pôjde za mreže na 18 rokov a 4 mesiace

NETKY.SK • 18 August 2016, 18:45 • 2 min
Americký futbalista Sharper pôjde za mreže na 18 rokov a 4 mesiace

NEW ORLEANS - Bývalý hráč zámorskej súťaže amerického futbalu NFL Darren Sharper dostal trest osemnásť rokov a štyri mesiace odňatia slobody v prípade zdrogovania a znásilnenia šestnástich žien v štyroch štátoch USA.

slovakia

left justify in out

Sharper sa previnil v Louisiane, Arizone, Kalifornii a Nevade. Žalobcovia žiadali deväť rokov väzenia, sudca to však zamietol ako príliš zhovievavé. Rozsudok je o pätnásť mesiacov kratší než maximum, Sharper okrem toho zaplatí pokutu 20.000 amerických dolárov.

 

Štyridsaťročný Sharper si v NFL odkrútil štrnásť sezón, kariéru ukončil v roku 2011. Šesťkrát sa stal jedným z najlepších hráčov na svojej pozícii safety, päťkrát ho vybrali do zápasu hviezd Pro Bowl. Obliekal si dresy tímov Green Bay Packers, Minnesota Vikings a New Orleans Saints, s posledným menovaným zvíťazil v roku 2010 v Super Bowle. V čase, keď sa na povrch dostal jeho kriminálny prípad, pracoval ako analytik pre NFL.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies