Amerického drogového bossa vydali Thajci do USA

NETKY.SK • 27 September 2013, 16:21 • 2 min
Amerického drogového bossa vydali Thajci do USA

BANGKOK - Thajské úrady vydali v piatok do Spojených štátov zadržaného drogového bossa, na ktorého americké úrady vydali medzinárodný zatykač za nelegálny obchod s drogami medzi Áziou a USA a ďalšie zločiny.

slovakia

left justify in out

Ako informovala miesta polícia, štyridsaťosemročný Joseph Manuel Hunter odletel z Thajska do New Yorku v sprievode agentov z amerického Úradu boja proti drogám. Jeho päť zadržaných komplicov, z ktorých jeden je údajne Slovák, zatiaľ zostáva v thajskom väzení, kde čakajú na deportáciu do Spojených štátov.

Šiestich podozrivých zadržala thajská polícia v stredu na ostrove Phuket. Britský server MailOnline uvádza, že okrem Huntera zatkli aj jedného Slováka, dvoch Britov, Filipínca a Taiwanca. Hunter bol jedným z hlavných hľadaných drogových obchodníkov, ktorý svoje aktivity vyvíjal v celej juhovýchodnej Ázii, pričom jeho kriminálna sieť pašovala drogy do USA aj Európy. Hunter kedysi slúžil u amerického námorníctva a podľa MailOnline aj jeho komplici majú vojenskú minulosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies