Alonso má problémy a napokon nemusí získať Euskaltel

NETKY.SK • 23 September 2013, 14:57 • 2 min
Alonso má problémy a napokon nemusí získať Euskaltel

BILBAO - Pilot formuly 1 Fernando Alonso z Ferrari stále váha s definitívou pre vstup do cyklistického tímu Euskaltel Euskadi.

slovakia

left justify in out

Španielsky pilot by mal spoločne s ďalšími sponzormi kúpiť licenciu WorldTour na tri roky za šesť miliónov eur, prevziať kontrolu nad tímom a okolo Samuela Sáncheza vybudovať konkurencieschopné družstvo. Alonso sa však stále nedohodol na niektorých kľúčových otázkach transakcie so spoločnosťou Basque Pro Cycling Team, ktorá zatiaľ vlastní licenciu. Podľa španielskeho denníka AS rozhovory nie sú úspešné. Doterajší majiteľ licencie požaduje, aby Alonso dodržal všetky kontrakty cyklistov a zároveň ponechal vo vedení súčasných manažérov. Pretekár F1 však už má pripravených vlastných ľudí, ktorým dôveruje.

Vynovený Euskatel by mal sídliť v Astúrii, odkiaľ Alonso pochádza. Sústrediť sa bude aj na perspektívnych cyklistov z tohto regiónu. Alonso je vášnivý aktívny fanúšik cyklistiky, dvojnásobný víťaz Tour de France Alberto Contador je jeho blízky priateľ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies