Alkohol namerali tretine mladistvým, všetky boli dievčatá

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 14:00 • 2 min
Alkohol namerali tretine mladistvým, všetky boli dievčatá

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Liptovskomikulášski mestskí policajti pravidelne kontrolujú pitie alkoholu mladistvými v mikulášskych podnikoch.

slovakia

left justify in out

Počas poslednej akcie skontrolovali 18 mladistvých a alkohol zistili u piatich z nich. „Je zarážajúce, že išlo iba o osoby nežnejšieho pohlavia. Jednej z nich sme namerali až 1,88 promile alkoholu v dychu, čo je v prípade takého mladého veku až život ohrozujúce. V tomto prípade si po dievčinu museli prísť jej rodičia na mestskú políciu,“ uviedol náčelník Marián Jančuška. Liptovskomikulášska mestská polícia plánuje zintenzívniť kontroly najmä počas letných mesiacov, keď mladiství trávia školské prázdniny aj v centre mesta. Preventívne a neohlásené kontroly vykonávajú policajti spoločne s pracovníčkami úradu práce. Od začiatku roka urobili päť kontrol so zameraním na alkohol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies