Ďalši škandál Čechova, tréner bil divákov hokejkou!

NETKY.SK • 8 November 2011, 00:25 • 2 min
Ďalši škandál Čechova, tréner bil divákov hokejkou!

Ďalši škandál Čechova, tréner bil divákov hokejkou!

slovakia

left justify in out

img

O ďalši škandál sa v KHL postarali hokejisti tímu Viťaz Čechov. V nedeľňajšom stretnutí na ľade Dinama Minsk psychicky nezvládli inkasovaný gól 44 sekúnd pred koncom z hokejky Slováka Jaroslava Obšuta a tréner hostí dokonca bezhlavo bil divákov za svojou striedačkou.
Minsk v zostave s tromi slovenskými obrancami v súboji s Čechovom dlho nepotvrdzoval úlohu favorita a dvakrát prehrával, v samotnom závere však strhol vedenie na svoju stranu. V presilovej hre 44 sekúnd pred koncom Obšut po prihrávke krajana Petra Podhradského prestrelil od modrej všetko, čo mu stálo v ceste a upravil na 3:2 pre domácich.
Hala burácala, ale známi bitkári z Čechova sa ani nesnažili o vyrovnanie. Namiesto toho dvakrát v záverečných sekundách surovo vyvolali šarvátky, po ktorých dostali trest do konca zápasu až piati hráči hostí. Diváci na protest proti nešportovej hre Čechova zahádzali ľad a hostí vypískali, čo nezvládol ani kouč Viťaza. Od jedného z hráčov si požičal hokejku a za svojou striedačkou ňou bil divákov hlava-nehlava. Situáciu upokojil až zákrok policajtov a rozhodcovia poslali trénera sedem sekúnd pred záverečnou sirénou predčasne do kabíny.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies