Album Currents formácie Tame Impala vyjde 18. júla

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 09:38 • 2 min
Album Currents formácie Tame Impala vyjde 18. júla

CANBERRA - Očakávaný album Currents austrálskej kapely Tame Impala vyjde 18. júla. Formácia termín vydania tretej štúdiovky zverejnila na japonskej verzii portálu iTunes, kde predstavila aj jej tracklist. Novinka ponúkne 13 skladieb vrátane nahrávok Disciples či Let It Happen.

slovakia

left justify in out

Psychedelická skupina Tame Impala vznikla v roku 2007 v austrálskom Perthe a na svojom konte má zatiaľ dva albumy - Innerspeaker (2010) a Lonerism (2012). Oba boli podľa austrálskej verzie magazínu Rolling Stone najlepšími tamojšími albumami roka, pričom druhý menovaný okrem toho získal aj ocenenie austrálskej hudobnej akadémie ARIA za album roka, rockový album roka a Tame Impala vyhlásili aj za najlepšiu skupinu. Lonerism získal aj nomináciu na Grammy v kategórii Najlepší alternatívny album. Vlani v júli sa Tame Impala predstavili na festivale Pohoda v Trenčíne.


Tracklist albumu Currents formácie Tame Impala:
01. Let It Happen
02. Nangs
03. The Moment
04. Yes I’m Changing
05. Eventually
06. Gossip
07. The Less I Know the Better
08. Past Life
09. Disciples
10. Cause I’m A Man
11. Reality In Motion
12. Love/Paranoia
13. New Person, Same Old Mistakes
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies