Albáncov vítali na červenom koberci, dostanú čestný kľúč od Tirany

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 18:42 • 2 min
Albáncov vítali na červenom koberci, dostanú čestný kľúč od Tirany

TIRANA - Na albánskych futbalových reprezentantov po štvrtkovom návrate z historického účinkovania na majstrovstvách Európy čakalo privítanie na červenom koberci za účasti jednotiek Národnej stráže.

slovakia

left justify in out

Predseda vlády Edi Rama pozdravil hráčov na letisku v metropole Tirana, zverenci Gianniho de Biasiho sa následne previezli otvoreným autobusom a navštívili zónu s fanúšikmi. Futbalisti dostanú čestný kľúč od hlavného mesta a návrh na zisk diplomatických pasov. Ide o odmenu za neformálnu prezentáciu Albánska v zahraničí.

 

Albánci vo svojom treťom vystúpení v základnej A-skupine dosiahli premiérový gól i víťazstvo na vrcholnom fóre, keď zásluhou zásahu Armanda Sadika zdolali Rumunov 1:0. Predtým však podľahli Švajčiarom aj Francúzom a nepostúpili do osemfinále na základe tabuľky tretích tímov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies