Aj v malej kuchyni môže byť veľa miesta

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 12:45 • 2 min
Aj v malej kuchyni môže byť veľa miesta

BRATISLAVA - Kuchyňa je srdcom domova. Nie je len miestom, kde vznikajú tie najlepšie pochúťky, ale aj priestor, kde sa zíde celá rodina. Čo ale robiť, keď najobľúbenejšie miesto bytu nie je práve najväčšie?

slovakia

left justify in out

Naozaj máte v kuchyni málo miesta? Pozrite sa znova. Možno máte úložné priestory priamo pod nosom. Väčšinu priestoru zaberá kuchynský nábytok. Napadlo vás ale niekedy, že skrinky nemusia stáť len na zemi? Zaveste ich na stenu.

 

Často sa tiež zbytočne zabúda na priestor pri dverách. Ten stačí vybaviť regálom alebo poličkou a o ďalšie miesto na hrnce a kuchynské spotrebiče je postarané.

 

To isté platí pre radiátor. Prístupu tepla nebudete brániť, ak pred neho umiestnite otvorený regál.

 

Aj miesto medzi hornými a spodnými skrinkami by bolo škoda nevyužiť. Vyplní ho napríklad polička alebo šikovný závesný systém. Tie medzi sebou môžete voľne kombinovať a dopĺňať. 

 

Varíte každý deň, či iba príležitostne? Ak varíte len cez víkend a rúru nezapnete napríklad celý mesiac, je zbytočné investovať priestor a peniaze na veľké domáce spotrebiče. Namiesto toho sa poobzerajte po ich menších verziách.

 

Miniatúrna chladnička alebo umývačka možno nepojme toľko, čo ich štandardná verzia, môže ale úplne vyhovovať vašim potrebám.

 

To isté platí o sporáku. Menej náruživí kuchári si vystačia s dvojplatničkou a oddelenou minirúrou.

 

Zväčšiť svoju kuchyňu môžete aj vizuálne. Stačí sa zbaviť mnohých drobností, ktoré v kuchyni vytvárajú neprehľadný chaos.

 

 

 


 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies