AHL: Mladík Callahan dostal pukom do tváre, pochválil sa na Twitteri

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 14:57 • 2 min
AHL: Mladík Callahan dostal pukom do tváre, pochválil sa na Twitteri

GRAND RAPIDS - Mladý útočník Mitch Callahan z tímu zámorskej hokejovej AHL Grand Rapids Griffins sa na sociálnej sieti prezentoval vskutku netradične - autoportrétom z vlastného mobilného telefónu s poriadne krvavým úsmevom.

slovakia

left justify in out

V stredu ho totiž priamo do oblasti úst trafil puk z hokejky spoluhráča Ryana Spoula a prišiel pri tom skoro o všetky predné zuby. "Je to zlé. Skutočne. Nemali by ste to vidieť. Varujeme vás. Ak sa chcete pozrieť, odložte z rúk všetko jedlo. Ste si istý, že to chcete? Dobre, tu to je..." napísal 22-ročný krídelník na Twitteri a priložil aj spomenutú fotografiu s upravenou "fasádou".

 

img

 

Zaujímavo zhodnotil mladíkov čin jeden zo zámorských novinárov, ktorý napísal, že Callahan pravdepodobne prišiel o viac zubov, ako strelili Griffins gólov do siete mužstva Iowa Wild. Farma mužstva Detroit Red Wings triumfovala 6:1. "Mitch má dobrú ospravedlnenku na štvrtkový tréning. Určite totiž strávi dosť času u zubára, ktorý sa pokúsi dať do poriadku spúšť v jeho ústach," uvádza sa v správe v športovej sekcii webu Yahoo.

 

Tréner Grand Rapids Griffins Jeff Blashill nepochválil svojho zverenca za zverejnenú fotografiu. "Hanbím sa za to, že som hráčom dôraznejšie nevysvetlil, aby boli veľmi opatrní pri práci so sociálnymi sieťami," uviedol Blashill. 

 

Mitch Callahan v tejto sezóne debutoval v NHL za Detroit, no zatiaľ nastúpil len na jeden duel. Už tretí rok je pevnou súčasťou rezervy Red Wings v AHL, odkiaľ mladého Američana dobre poznajú aj slovenskí olympionici Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies