Agüerovo zranenie korunovalo výbuch Argentíny

NETKY.SK • 9 Október 2015, 11:52 • 2 min
Agüerovo zranenie korunovalo výbuch Argentíny

MANCHESTER - Zranenie Sergia Agüera vo štvrtkovom stretnutí s Ekvádorom len podčiarklo nevydarený vstup argentínskej futbalovej reprezentácie do juhoamerickej časti kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 do Ruska.

slovakia

left justify in out

Úradujúci vicemajstri sveta pred domácimi fanúšikmi v Buenos Aires nielen že nestrelili gól, ale v závere zápasu v rozpätí dvoch minút dvakrát inkasovali zásluhou Fricksona Eraza a Felipeho Caiceda. Favorit nastúpil bez Lionela Messiho a ďalší útočník Agüero musel už po 24 minútach opustiť plochu na nosidlách pre zranenie zadného stehenného svalu ľavej nohy. Natiahol si ho pri snahe dočiahnuť dlhú prihrávku. Tréner Gerardo Martino potvrdil, že zakončovateľ Manchestru City si menší zdravotný problém priviezol už na zraz. "Počas týždňa sme mu venovali patričnú pozornosť. Pohybovo bolo všetko v poriadku, ale počas zápasu sa necítil dobre a prišli sme o neho," povedal Martino, podľa ktorého je však najnovšia indispozícia iného druhu ako tá, ktorú Agüero utrpel v drese City. Za manchesterský tím nastrieľal Argentínčan v poslednom súťažnom vystúpení päť gólov Newcastlu a pomohol tímu vyšvihnúť sa na čelo tabuľky Premier League.

 

Argentínčanov po nečakanom zaváhaní čaká v utorok 13. októbra zápas 2. kola kvalifikácie v Paraguaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies