Agüero skóroval necelú minútu po návrate do zostavy Citizens

NETKY.SK • 16 Január 2014, 12:50 • 2 min
Agüero skóroval necelú minútu po návrate do zostavy Citizens

MANCHESTER - Argentínsky futbalový útočník Sergio Agüero potvrdil povesť obávaného kanoniera a po vystrábení sa zo svalového zranenia mu na gól v súťažnom zápase stačila necelá minúta.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ Manchestru City laboroval so zranením lýtka a do zostavy "The Citizens" sa vrátil v stredajšom opakovanom zápase 3. kola Anglického pohára (FA Cupu) proti Blackburnu Rovers (5:0). V 72. min nahradil na ihrisku Álvara Negreda a už o pár desiatok sekúnd sa prezentoval ako chladnokrvný "snajper", keď v obkolesení štyroch hráčov súpera dokázal skórovať.

"Som veľmi šťastný. Po prvé preto, že sme vyhrali, a potešil ma aj gól. Som šťastný z vynikajúceho prijatia zo strany spoluhráčov i fanúšikov. Chcel by som sa poďakovať klubovým lekárom a fyzioterapeutom, ktorí vykonali skvelú prácu a umožnili mi skorý 'comeback'. Nemohol som sa dočkať návratu," povedal Argentínčan pre klubový web úradujúceho anglického vicemajstra. Agüero predtým naposledy nastúpil 14. decembra proti londýnskemu Arsenalu, keď sa gólom podieľal na víťazstve 6:3. 

"Od pondelka trénujem so spoluhráčmi, dva dni po začlenení sa do tréningového procesu som už dostal príležitosť v súťažnom zápase. Verím, že nepotrvá dlho a budem späť vo vrcholnej forme. Zo začiatku mi stačí pár minút na ihrisku, aby som sa pomaly dostal do zápasového tempa. Myslím si, že o týždeň už budem schopný odohrať celý duel. Samozrejme, čím viac hráte, tým ste na tom lepšie po fyzickej i psychickej stránke. Chcem to poňať krok za krokom, v sobotu by som už mohol hrať trochu dlhšie," doplnil bývalý útočník Atlética Madrid. Manchester City sa stretne v ďalšej fáze FA Cupu s Watfordom a vo februári ho čaká prvý z dvojice zápasov osemfinále Ligy majstrov s FC Barcelona. "Určite už budem stopercentne pripravený na zápas proti Barce (18. februára), najprv sa však sústredím na súboje v Premier League. Najbližšie nás čaká domáci súboj s Cardiffom City," uzavrel Sergio Agüero. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies