Agáta a Jakub Prachařovci sa po druhý raz vzali

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 17:56 • 2 min
Agáta a Jakub Prachařovci sa po druhý raz vzali

PRAHA - Česká modelka Agáta Prachařová, donedávna ešte Agáta Hanychová, sa po druhý raz vydala za 29-ročného moderátora a hudobníka Jakuba Prachařa. Pár s ním tvorí od leta 2012.

slovakia

left justify in out

Prvá svadba sa konala 20. apríla, pričom obrad v Mariánskych Lázňach bol tajný a nevedela o ňom ani matka 28-ročnej modelky, herečka Veronika Žilková. Ďalší obrad dvojica usporiadala v kostole v Úněticiach, kde Prachařová v minulosti krstila svojho syna Kryšpína, ktorého otcom je hráč amerického futbalu Miroslav Dopita. Na svadbe nechýbali príbuzní oboch novomanželov.

Prachařová médiá pred svadbou zavádzala, napríklad nemala na sebe šaty, po ktoré si v utorok za sprievodu fotografov prišla do salónu. Tiež vtedy uviedla, že obrad bude až "za dlho" a na lúke. O styling nevesty sa postaral Dušan Chrástek. Zo známych osobností prišli manželia Gottovci, herec Ondřej Brzobohatý či Prachařov kolega z kapely Nightwork František Soukup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies