Zvolen -Košice nehrali, na príčine pokazená rolba a nespôsobilý ľad

NETKY.SK • 2 Február 2011, 08:06 • 2 min
Zvolen -Košice nehrali, na príčine pokazená rolba a nespôsobilý ľad

Zvolen -Košice nehrali, na príčine pokazená rolba a nespôsobilý ľad

slovakia

left justify in out

img

Zvolen: Pod Pustým hradom sa zápas medzi Zvolenom a Košicami nehral pre nespôsobilosť ľadovej plochy. Na príčine bola rolba, aj keď sa zložitým manévrom, aj za pomoci nakladača a rezervnej rolby, podarilo pokazený stroj odtiahnuť, ľad sa nepodarilo optimálne pripraviť.
Až po 30 minútach od úradného začiatku začala hladiť ľadovú plochu rolba záložná. Situácia pripomenula trampoty s neupevnenou novou projekčnou kockou, keď v decembri 2009 sa neodohral zápas Zvolena s Liptovským Mikulášom. Aj teraz hlavný rozhodca Lokšík rozpažil ruky a presne o 17:49 poslal mužstvá definitívne do šatní.
Tréner Ernest Bokroš: "Ťažko odhadnúť, či sa zápas odohrá v náhradnom termíne, ale je to veľká škoda, že sa zápas pred divákmi neodohral. Určite my sme viac utrpeli, samozrejme, ak by bola kontumácia, my body nemáme na rozdávanie. Porucha na rolbe nie je nič výnimočné, no nepamätám si, že by sa niekedy zápas po takejto záležitosti neodohral. Všetko mal v rukách rozhodca, ktorý usúdil, že ľadová plocha nespĺňa parametre na normálny zápas. Zasiahla vyššia moc, ja si myslím, že nemôžeme za tento stav nikoho viniť. Keď sa z ničoho nič zastaví stroj, ťažko takýto stav predvídať."
dd /k dispozícii foto, videozáznam a zvukový záznam

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies