ŽSR upozorňujú na meškanie vlakov v úseku medzi Trenčínom a Novým Mestom nad Váhom

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 14:53 • 2 min
ŽSR upozorňujú na meškanie vlakov v úseku medzi Trenčínom a Novým Mestom nad Váhom

BRATISLAVA – Prerušená železničná doprava v úseku medzi Trenčínom a Novým Mestom nad Váhom je opäť obnovená, cestujúci však musia počas celého dňa počítať s meškaním vlakov. Upozorňujú na to Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) a Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK).

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti je meškanie vlakov veľmi náročné odhadnúť, nakoľko sme museli spraviť kroky a zmeniť obeh jednotlivých vlakov," povedal hovorca ZSSK Tomáš Kováč. Ako upozornil, cestujúcim bude za vzniknutú situáciu prináležať odškodnenie podľa štandardných prepravných podmienok.

 

Hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková priblížila, že dnes krátko pred 09.00 h osobný vlak z doposiaľ neznámych príčin prešiel návestidlo v polohe Stoj na stanici Trenčín - Zlatovce, čím vážne poškodil výhybku. 

 

"Od 9.48 h až do poludnia bola trať v úseku Trenčín – Nové Mesto nad Váhom úplne nezjazdná. ŽSR nasadili svoje prostriedky, aby poškodenú výhybku opravili. Podarilo sa to o 12.15 h," spresnila.

 

ZSSK nasadila pre nehodu medzi Trenčínom a Novým Mestom nad Váhom náhradnú autobusovú dopravu. "Tá bola zabezpečená 15 autobusmi," podotkol Kováč.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies