Zranený Dylan O'Brien začne v máji znova nakrúcať nový Labyrint

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 15:29 • 2 min
Zranený Dylan O'Brien začne v máji znova nakrúcať nový Labyrint

LOS ANGELES - Americký herec Dylan O'Brien, ktorý sa v marci vážne zranil počas nakrúcania snímky The Maze Runner: The Death Cure, sa rýchlo zotavuje a k štábu by sa mal pridať budúci mesiac.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre portál E! Online to prezradil herec Giancarlo Esposito, ktorý sa v pripravovanom pokračovaní snímok Labyrint: Útek (2014) a Labyrint: Zhorenisko (2015) taktiež predstaví. Esposito okrem toho uviedol, že nakrúcať by mali znova začať 15. mája.

 

Dvadsaťštyriročný O'Brien sa zranil pri páde z motorky, pričom utrpel otras mozgu, fraktúru lebky a viacero tržných rán. Spisovateľ James Dashner, ktorý je autorom knižnej predlohy snímky, krátko na to informoval, že O'Brien je mimo ohrozenia života a že nakrúcanie dočasne prerušili. Aj napriek tomuto odkladu je americká premiéra stále naplánovaná na 17. februára 2017.

 

Dylan O'Brien odštartoval hereckú kariéru v seriáli Vlčie mláďa (2011), v ktorom stvárňuje Stilesa Stilinského. Neskôr sa predstavil v hlavnej úlohe spomínanej snímky Labyrint: Útek a jej pokračovaní Labyrint: Zhorenisko. Okrem toho si zahral napríklad vo filmoch The First Time (2012) a Stážisti (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies