Zoznam súperov pre Fedora sa zväčšuje

NETKY.SK • 27 Január 2016, 15:41 • 2 min
Zoznam súperov pre Fedora sa zväčšuje

MOSKVA - Minulý týždeň po tom čo Wanderlei Silva stiahol obvinenie voči UFC, ho organizácia hneď aj prepustila.Stal sa zápasníkom bez zmluvy, takže teoreticky môže zápasiť hoci kde na svete okrem U.S.A. Tam mu naďalej platí dištanc na dobu neurčitú. Je to preňho určite šanca zápasiť na Rizin FF, nakoľko ešte za čias Pridu bol v Japonsku veľmi obľúbeným bojovníkom. Myslí si to aj vedenie Rizinu, k téme sa vyjadril Jerry Millen pre Submissin Radio.

slovakia

left justify in out

"Veľmi radi by sme videli Wanderleia Silvu v Japonsku. Je to ozajstný bojovník. Silva je jeden z mojich najobľúbenejších zápasníkov. Stále robí veľké zápasy, je jedno či vyhrá alebo prehrá. Je to ozajstný bojovník ktorý dá do zápasu všetko. Buď ho nakopeš ty, alebo on nakope teba. Je to zviera- mám rád Wanderleia Silvu. Je to môj veľmi dobrý priateľ a zbožňoval by som keby zápasil v Japonsku, takže uvidíme"

 

Veľa fanúšikov sa pýta čo bude ďalej s Fedorom? Na Silvestra sme ho mohli vidieť po troch rokoch znova v ringu. Škoda však, že jeho súper bol mladý neskúsený zápasník, ktorý voči nemu nemal veľkú šancu. Podľa plánov Rizinu ho však už čoskoro uvidíme znova. Tak sa hneď začalo hovoriť o zápase proti Silvovi.

 

"Samozrejme podľa mňa by to bol obrovský zápas. Nie je to ešte vôbec isté, no budeme na tom pracovať. Podľa mňa by tento zápas ľudia milovali. Samozrejme aj ja, aj keď sú mi obidvaja blízky. Nenávidím keď sa moji priatelia medzi sebou bijú, ale prosím vás! Toto je šport, a aj priatelia si musia zmerať medzi sebou sily, je to takýto džob"

 

Millen rozprával ešte o jednom možnom súperovi, Brockovi Lesnarovi.

 

"Keby chcel Brock zápasiť, jednoznačne by sme o tom pouvažovali. Poznám Fedora, už sme sa o tom aj bavili. Brock momentálne "zápasí" za WWE, ale myslím si, že má platnú zmluvu s UFC. Podľa mňa to nikdy nedopustia. Ale keby nemal zmluvu s UFC tak by to samozrejme bolo možné. WWE robí strašne dobrú show. Vince je zasa obrovský fanúšik Pridu, ale aj Shane McMahon, ktorý je zasa veľkým fanúšikom Fedora. Takže, by to mohlo byť možné, keby Brock povedal áno. Ale ako som hovoril, myslím si, že má platnú zmluvu s UFC. Ale čakali by sme ho s otvoreným náručím"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies