Zlavomat.sk mení majiteľa

NETKY.SK • 30 August 2017, 10:34 • 2 min
Zlavomat.sk mení majiteľa

BRATISLAVA - Skupina Slevomat, ktorej súčasťou je aj Zlavomat.sk, mení majiteľa.

slovakia

left justify in out

Súčasní vlastníci, zástupcovia investičných skupín Miton, Enern a In-Bridge, podpísali zmluvu s britskou skupinou Secret Escapes. Tá Slevomat.cz kupuje spoločne so slovenským Zlavomat.sk a českým Skrz.cz. Ako informovala spoločnosť Miton, vo všetkých týchto spoločnostiach získava nový majiteľ stopercentný podiel.

 

"Podarilo sa nám ako partnera získať práve globálneho hráča Secret Escapes, čo je myslím aj pre tím vo firme veľká príležitosť," uviedol zakladajúci partner investičnej skupiny Miton Tomáš Matějček.

Slevomat založil v roku 2010 Tomáš Čupr. Do spoločnosti následne majetkovo vstúpila investičná skupina Miton, v roku 2011 potom skupina Enern a In-Bridge. Mitonu v Slevomate do predaja patril väčšinový 55,5 % podiel, Enern spoločne so zakladateľom Tomášom Čuprom držali 36 %, In-Bridge 8,5 %. Zlavomat.sk sprostredkoval služby za viac ako 20 miliónov eur.

Secret Escapes je predajca dovoleniek na internete, ktorý svojim členom ponúka zľavy vo vybraných luxusných hoteloch. Skupina bola založená v roku 2011 vo Veľkej Británii a odvtedy sa rozšírila na 21 trhov v Európe, Severnej Amerike a Ázii. Medzi investormi Secret Escapes nájdeme napríklad Google Ventures alebo Index Ventures a mnohých ďalších.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies