Zisk Boeingu za tretí kvartál prekonal očakávania, vykázal zisk v objeme 2,28 miliardy USD

NETKY.SK • 26 Október 2016, 16:22 • 2 min
Zisk Boeingu za tretí kvartál prekonal očakávania, vykázal zisk v objeme 2,28 miliardy USD

CHICAGO - Americký výrobca lietadiel Boeing Co. za tretí štvrťrok vykázal zisk v objeme 2,28 mld. USD.

slovakia

left justify in out

Firma ďalej v stredu informovala, že jej zisk na akciu za júl až september bol v sume 3,60 USD. Zisk po úprave o jednorazové položky bol vo výške 3,51 USD na akciu. Týmto výsledkom Boeing prekonal očakávania trhu. Analytici, ktorých vo svojom prieskume oslovila spoločnosť Zacks Investment Research, v priemere odhadovali, že na tejto báze bude zisk 2,62 USD na akciu.


Výrobca lietadiel v treťom kvartáli dosiahol tržby na úrovni 23,9 mld. USD. Aj tržbami spoločnosť Boeing prekonala prognózy trhu. Analytici oslovení v prieskume firmy Zacks predpovedali, že tržby za júl až september budú vo výške 23,46 mld. USD. Boeing uviedol, že za celý tento rok očakáva zisk v pásme 6,80 USD až 7 USD na akciu. Odhaduje pritom, že jeho tržby budú v rozmedzí 93,5 mld. USD až 95,5 mld. USD.

(1 EUR = 1,0872 USD)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies