Žena vyhrala milión dolárov dva razy v tej istej lotérii

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 20:57 • 2 min
 Žena vyhrala milión dolárov dva razy v tej istej lotérii

Žena vyhrala milión dolárov dva razy v tej istej lotérii

slovakia

left justify in out

img

Virginia Fike z amerického Berryvillu vyhrala 7. apríla v lotérii milión amerických dolárov (v prepočte zhruba 759 800 eur). O niekoľko týždňov neskôr sa jej rovnaké šťastie pritrafilo opäť. O oboch výhrach sa dozvedela v nemocničnej izbe, kde bola navštíviť svoju matku. "V televízii povedali, že sú dvaja výhercovia jedného milióna. Pozrela som sa na mamu a povedala, ‘Nebolo by to vtipné, ak by sme to boli my?‘" Šťastná víťazka chce z výhry zaplatiť účty a postarať sa o rodičov. "Milujem hry s jackpotom a hrám vždy, keď si to môžem dovoliť," uviedla Fike.

Celkový jackpot lotérie Powerball je 131 miliónov amerických dolárov (v prepočte približne 99,54 milióna eur). Vyhrá ho ten, kto si správne tipne všetkých päť čísiel na bielych loptičkách v poradí, v akom sú vyžrebované, plus číslo na šiestej - červenej loptičke. Pre výhru vo výške jedného milióna treba správne tipnúť päť čísiel na bielych loptičkách bez ohľadu na poradie, v akom ich vyžrebovali.

 

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies